Golfclub De Kluizen

De Kluizen, gelegen aan de rand van Aalst, is de laatste jaren van golfschool uitgegroeid tot een volwaardig golf- en business center met 9 holes. Deze 9 holes van 1.904m, een Par 31, bezit alle spelsubtiliteiten. U pakt dus maar best uit met een goede balcontrole. Ons terrein is er een die elke handicap weet te bekoren.

Het moderne clubhuis is sinds de opening van de club een erg gewaardeerd trefpunt geworden. Vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht over het hele terrein. Er is ook een uitstekende brasserie-restaurant waar voor alle bereidingen enkel dagverse en seizoensgebonden producten worden gebruikt.

Bent U dus op zoek naar een originele locatie voor uw seminaries en/of meetings dan heeft U gevonden wat U zoekt. Geïnspireerd door uw noden en wensen ontwerpen wij een uniek pakket op maat. Bij de realisatie hiervan kan U rekenen op de allerbeste faciliteiten en service.
Door de aanwezigheid van 2 golfpro’s kunnen bedrijven hun relaties en/of medewerkers hier ook uitnodigen voor een golfclinic om de golfsport onder de knie te krijgen.

De Kluizen heeft intussen een jarenlange ervaring om voor bedrijven een perfecte golfdag te organiseren.

(Klik op het logo ‘De Kluizen’ om terug te gaan naar het hoofdmenu)